25-årige blev fløjet til Rigshospitalet

En 19-årig mand er blevet sigtet for drabsforsøg efter angiveligt at have stukket en 25-årig mand i brystet under Vig Festival i Odsherred. Midt- og Vestsjællands Politi bekræfter episoden i en pressemeddelelse. Efter et grundlovsforhør blev den sigtede varetægtsfængslet frem til 1. august, uden at han appellerede afgørelsen.

Politiet modtog anmeldelsen torsdag kl. 22.26 og fik hurtigt fat i den sårede mand, der er fra Odsherred. Under efterforskningen på stedet opsporede politiet den 19-årige, som blev anholdt uden dramatik i teltområdet ved midnatstid.

Vicepolitiinspektør Jacob Olsen, der leder efterforskningen, udtalte i en pressemeddelelse, at knivstikkeriet mellem de to festivaldeltagere blev anset som en følge af personlige uoverensstemmelser. Trods denne hændelse forsikrede vicepolitiinspektøren, at Vig Festival stadig ville være et sikkert sted med tilstedeværelsen af politiet og et samarbejde med arrangørerne om at sikre gæsternes tryghed.

Politiet opfordrer vidner, der har observeret knivstikkeriet eller uoverensstemmelserne forud for det, til at træde frem. Den 25-årige blev fløjet til Rigshospitalet i en lægehelikopter og er nu i stabil tilstand uden for livsfare.

Den anholdte 19-årige vil blive fremstillet i grundlovsforhør, hvor anklageren vil begære lukkede døre. Anklagemyndigheden vil fremsætte anmodning om at lukke offentligheden ude fra retsmødet.

About The Author