Godt nytår


Kære alle brugere, gæster og følgere af 112-DANMARK.DK

– vi ønsker jer alle et rigtig godt nytår og håbet om et lykkebringende år. I aften går vi ind i 2024 og siger farvel til 2023. Og i aften skal vi passe ekstra meget på, når vi er ude og skyde fyrværkeri – ikke kun for vores egen sikkerheds skyld, men også for andres.

– Vi vil også være på gaden og forsøge at opdatere hjemmesiden, så hurtigt vi kan, og ellers vil vi opdatere nyhederne d. 1.1.2024 ….

– Derudover ved vi alle, at der er folk på vagt, klar til at rykke ud, hvis nogen har brug for hjælp – god vagt til jer alle, og tak fordi I er der.

Endnu en gang :

GOD NYTÅR
og pas på jer selv og andre


Her er ti gode råd vedrørende fyrværkeri:

  1. Køb fra pålidelige kilder: Køb kun fyrværkeri fra autoriserede forhandlere for at sikre, at det er sikkert og lovligt.
  2. Læs instruktionerne: Følg altid producentens anvisninger nøje for sikkerhedsforanstaltninger og korrekt brug af det pågældende fyrværkeri.
  3. Beskyt dine øjne og hænder: Brug beskyttelsesbriller og handsker, når du håndterer og tænder fyrværkeri for at undgå skader.
  4. Hold afstand: Hold tilskuere, især børn og kæledyr, på sikker afstand af fyrværkeriet, og vær opmærksom på omgivelserne.
  5. Stabil placering: Sørg for, at fyrværkeriet står stabilt på en flad, ikke-brændbar overflade, før du tænder det.
  6. Vand i nærheden: Hav altid adgang til en spand vand eller en brandslukker i tilfælde af, at der opstår problemer eller brand.
  7. Én ad gangen: Tænd kun ét stykke fyrværkeri ad gangen og fra en sikker afstand. Undgå at eksperimentere eller forsøge at samle forskellige stykker.
  8. Afstand til bygninger og mennesker: Hold en sikker afstand til bygninger, biler og mennesker, når du affyrer fyrværkeri, og sørg for, at det ikke lander på tagene.
  9. Sørg for korrekt bortskaffelse: Efter brug, saml resterende fyrværkeri op, nedsænk dem i vand og bortskaf dem forsvarligt ifølge lokale regler og retningslinjer.
  10. Sikkerhed frem for alt: Hvis noget virker usikkert eller defekt, undlad at bruge det. Sikkerheden bør altid prioriteres, og det er bedre at undgå risici.

Husk altid, at det er vigtigt at følge sikkerhedsforanstaltningerne for at nyde fyrværkeri sikkert og ansvarligt.

About The Author