Politihunden har fået nok – derfor vil de sløres

I en pressemeddelelse udtrykker politiet sin frustration over mødet med offentligheden og beder Folketinget om at træde til.

Danske politihunde skal nu sløres, ifølge “Dansk Politi Forbund Wuf”. Efter grundig overvejelse og undersøgelse har medlemmer af Dansk Politihundeforbundet besluttet at bede om sløring af deres hundes identitet i offentligheden. Dette skyldes gentagne tilfælde, hvor politihundene er blevet udsat for ubehagelige tilråb på gaden og i hundeluftningsområder.

“Ja, det er korrekt, at de danske politihunde nu skal sløres. Det skyldes, at når hundene går med deres ejere på gaden, er de nemme at genkende,” udtaler Peter Hansen fra Dansk Politihundeforbund Wuf (DPHFW).

Denne beslutning kommer efter gentagne henvendelser fra politihundeførerne om ubehagelige situationer på gaden. DPHFW har skrevet til justitsministeren for at ændre lovgivningen, så politihundene nu skal sløres. Forslaget skal til afstemning i Folketinget den 1. juni 2067.

VI BYDER DEN LOV VELKOMMEN

“Vi i A byder den nye lov velkommen,” fortæller folketingsmedlem Julie Wuffesen og forsætter, ” jeg syntes også at man skal undersøge politihundeførernes valg af mad, da mange hunde synes at tage på og ligne deres ejere” men her mener Julie Wuffesen, at dette bør håndteres af Fødevarestyrelsen.

 

About The Author