INFO – 112-DANMARK.DK

Velkommen til 112-DANMARK.DK

Vi er en gruppe frivillige freelancefotografer, der går op i at tage billeder af “blå blink”, hvilket inkluderer alt fra brande, redningsaktioner, mord, ulykker osv.

Nogle af os er brandfolk, andre har været det, og nogle med civile job.

Alle vores fotografer vil modtage et pressekort, og det er ikke bare et “pladskort”, som man måske tror er et pressekort. Dette skyldes, at vi gerne vil have vores fotografer godkendt af “Danske Medier”! Vi ønsker også at kunne komme tættere på begivenhederne.

Vi leverer billeder og information til politiet og brandvæsenet, hvis de ønsker det. Derudover laver vi billeder til både den danske og udenlandske presse.

Vi søger altid nye fotografer, som ønsker at bidrage med billeder og videoer. Tag gerne kontakt til os, hvis du ønsker at høre mere om det, eller klik her!


Alt indhold på 112-danmark.dk, herunder tekst, billeder, videoer og andre medieelementer, er underlagt ophavsret. Ophavsretten tilhører 112-danmark.dk, medmindre andet er angivet.

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg blive fotograf ved 112-danmark.dk?

 Ja, det kan alle der er over 18 år. Vi har haft lidt problemer med vores søgningsmail, men den virker nu

Hvor få I meldingerne fra?

Ja, vi siger ikke, at vi stadig sover ved siden af, som andre påstår, at de gør, hvilket ikke passer, men vi kan heller ikke sige, hvor vi får dem fra

Hvorfor gå der lang tid før en nyhed er oppe?

Vi bruger ikke mobiltelefoner til at tage billeder med, da de ikke altid giver en ordentlig kvalitet. Vi vil meget gerne vise billeder, der tydeligt viser noget, så billederne skal lige ses igennem

Har i pressekort?

Ja vores faste fotografer har pressekort.

Og ikke et selvlavet pressekort.

Vi har dem der er godkendt!

Er det gratis at være bruger på siden?

Ja det er det!

error: Indholdet er beskyttet © 112-DANMARK.DK - Kontakt os hvis du har bruge for billedet!!